Το SNN.GR σας προσφέρει 100% δωρεάν λογισμικό και ασφαλή λήψη.

Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Thunderbird είναι δωρεάν και μπορείτε να το εγκαταστήσετε ελεύθερα.Thunderbird greek

Rating
Rated 4 out of 5 stars


28-Jun-2022
Windows (7 8 8.1 10) Ελληνική έκδοση 102.0 64 bit ή 32 bit
Κατεβάστε εδώ :
Ελληνικά Thunderbird 64 102.0 Greek download Thunderbird 64bit ελληνικά 102.0

Ελληνικά Thunderbird 32 102.0 Greek download Thunderbird 32bit ελληνικά 102.0

01-Jul-2022
Thunderbird 103.0b2 beta δοκιμαστική έκδοση για Windows
Κατεβάστε εδώ :
Ελληνικά Thunderbird 64bit 103.0b2 Greek download 64bit ελληνικά 103.0b2

Ελληνικά Thunderbird 32bit 103.0b2 Greek download 32bit ελληνικά 103.0b2

Windows 64 bit ( 7 8 8.1 10 ) in English USA Version 102.0
Download Here :
English USA download 64bit αγγλικά ΗΠΑ

English Great Britain download 64bit αγγλικά ΑΓΓΛΙΑ

Download Here :
Thunderbird in other Languges 64 bit download in other languages 64bit

Thunderbird in other Languges 32 bit download in other languages 32bit

Έφτασε η νέα εκδοση του Thunderbird 102.0


Λογισμικό φτιαγμένο για να κάνει ευκολότερο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Ο Thunderbird είναι μια δωρεάν εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
που εγκαθίσταται και προσαρμόζεται εύκολα
κι είναι γεμάτη απίθανα χαρακτηριστικά!


Χαρακτηριστικά του Thunderbird
Είναι δικός σας. Τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να αναβαθμιστείτε με τον Thunderbird.

Ευκολότερο ξεκίνημα Καρτέλες και αναζήτηση Προσαρμόστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο Ασφαλίστε και προστατέψτε την αλληλογραφία σας

Ευκολότερο ξεκίνημα Οδηγός λογαριασμού

Πριν από αυτό το χαρακτηριστικό, έπρεπε να γνωρίζετε τις ρυθμίσεις IMAP, SMTP και SSL/TLS του λογαριασμού σας. Τώρα τα μόνα που χρειάζεται να πληκτρολογήσετε είναι το όνομα σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ο κωδικός σας κι έπειτα αναλαμβάνει ο οδηγός να ψάξει στη βάση δεδομένων μας για τις σωστές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Ευρετήριο διευθύνσεων με ένα κλικ
Η προσθήκη στο ευρετήριο διευθύνσεων με ένα κλικ είναι ένας γρήγορος κι εύκολος τρόπος για να προσθέτετε ανθρώπους στο ευρετήριο διευθύνσεων σας. Προσθέστε αυτούς που θέλετε κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο αστεριού δίπλα στον αποστολέα του μηνύματος που παραλάβατε. Με δυο κλικ μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως πχ. φωτογραφίες, ημερομηνία γενεθλίων και άλλες πληροφορίες για τις επαφές σας.

Υπενθύμιση επισυναπτόμενων
Η υπενθύμιση επισυναπτόμενων εξετάζει το σώμα των μηνυμάτων σας για τη λέξη «επισυναπτόμενο» (και άλλες λέξεις-κλειδιά, όπως οι τύποι αρχείων) και σας υπενθυμίζει να προσθέσετε κάποιο αρχείο πριν πατήσετε το κουμπί για αποστολή.

Καρτέλες και αναζήτηση Καρτέλες
Αν σας αρέσει η περιήγηση σε καρτέλες που προσφέρει ο Firefox, θα λατρέψετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε καρτέλες. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε καρτέλες σας επιτρέπει να φορτώνετε τα μηνύματα σας σε ξεχωριστές καρτέλες ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε εύκολα από το ένα στο άλλο. Φανταστείτε πόσο βοηθάει αυτό όταν απαντάτε σε κάποιο μήνυμα και χρειάζεται να αναφερθείτε σε ένα ακόμη παλιότερο μήνυμα. Τώρα μπορείτε να έχετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα ανοιχτά και να κάνετε εύκολα τις αναφορές σας.
Το διπλό κλικ πάνω σε ένα μήνυμα ή το πάτημα του πλήκτρου «enter», θα το ανοίξει τώρα σε μια νέα καρτέλα. Το κλικ με το κεντρικό κουμπί του ποντικιού σε μηνύματα ή φακέλους, θα τους ανοίξει σε νέα καρτέλα στο παρασκήνιο.
Όταν κλείνετε τον Thunderbird, οι ανοιχτές καρτέλες θα απομνημονεύονται και θα φορτώνονται ξανά την επόμενη φορά που θα τον ανοίξετε. Υπάρχει επίσης ένα μενού στην εργαλειοθήκη καρτελών για να σας διευκολύνει να πηγαίνετε από καρτέλα σε καρτέλα.

Εργαλειοθήκη γρήγορης αναζήτησης
Η εργαλειοθήκη γρήγορης αναζήτησης σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα μηνύματα σας ακόμα πιο γρήγορα. Αμέσως μόλις ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση στο πεδίο αναζήτησης, εμφανίζονται και αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα μηνύματα σας με βάση τα μη αναγνωσμένα, τις ετικέτες τους, και τις επαφές σας. Μπορείτε ακόμη να διατηρήσετε κάποιο φίλτρο για να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορους καταλόγους.

Αναζήτηση
Η διασύνδεση αναζήτησης του Thunderbird περιέχει δυνατότητες φιλτραρίσματος και χρονοσήμανσης για να μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα το μήνυμα που αναζητάτε. Επίσης, ο Thunderbird δημιουργεί ευρετήριο για όλα σας τα μηνύματα για να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αναζητήσεις σας ακόμη πιο γρήγορα. Τα αποτελέσματα αναζητήσεων προβάλλονται σε ξεχωριστή καρτέλα για να μπορείτε εύκολα να μεταβείτε μπρος-πίσω ανάμεσα στα αποτελέσματα αυτά και τα μηνύματα σας.

Αρχειοθέτηση μηνυμάτων
Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε κάποιο μήνυμα στο μέλλον και θέλετε να το βγάλετε από τα εισερχόμενα σας, χωρίς όμως να το διαγράψετε, αρχειοθετήστε το! Η αρχειοθέτηση μηνυμάτων σας βοηθάει στη διαχείριση των εισερχομένων σας και τοποθετεί τα μηνύματα στο σύστημα αρχείων αρχειοθέτησης.

Πατώντας το κουμπί «Αρχειοθέτηση» ή απλά πατώντας το πλήκτρο «Α» θα προσθέσει το μήνυμα σας στο αρχείο.

Διαχείριση δραστηριότητας
Ο διαχειριστής δραστηριότητας καταγράφει συγκεντρωτικά όλη την επικοινωνία μεταξύ του Thunderbird και του πάροχου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε. Δεν χρειάζεται πια να έχετε μαντικές ικανότητες. Μπορείτε να δείτε από ένα και όνο σημείο το τι γίνεται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Προσαρμόστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εμφάνιση & αίσθηση του Thunderbird
Με τα Personas, τα ελαφρά αυτά θέματα εμφάνισης, μπορείτε να αλλάξετε την αίσθηση και την εμφάνιση του Thunderbird στο λεπτό. Υπάρχουν διαθέσιμα εκατοντάδες θέματα από τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες, από διάσημα τοπία, ως και από γιαπωνέζικα τατουάζ. Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε και ανάμεσα σε αρκετά κανονικά θέματα εμφάνισης που αλλάζουν την εμφάνιση σε όλα τα εικονίδια του Thunderbird.

Ενοποιημένοι φάκελοι
Οι ενοποιημένοι φάκελοι σας βοηθούν στη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών αλληλογραφίας, συνδυάζοντας σημαντικούς φακέλους όπως τα εισερχόμενα, τα απεσταλμένα ή τους φάκελους αρχειοθέτησης. Αντί να πηγαίνετε στα εισερχόμενα του κάθε λογαριασμού ξεχωριστά, μπορείτε να δείτε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα από όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα φάκελο.

Διαχειριστής πρόσθετων
Βρείτε και εγκαταστήστε πρόσθετα μέσα από τον ίδιο τον Thunderbird. Δεν χρειάζεται πια να επισκεφθείτε τον ιστότοπο των πρόσθετων - απλά ανοίξτε τον διαχειριστή πρόσθετων. Δεν είστε σίγουροι ποιο πρόσθετο σας ταιριάζει; βαθμολογίες, προτάσεις, περιγραφές και εικόνες των πρόσθετων σε λειτουργία μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε.

Ασφαλίστε και προστατέψτε την αλληλογραφία σας

Αυστηρή τήρηση ιδιωτικού απόρρητου
Ο Thunderbird υποστηρίζει το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών του και προσφέρει προστασία από το γνωστό τρικ των απομακρυσμένων εικόνων. Για να εξασφαλίσει το ιδιωτικό απόρρητο του χρήστη, ο Thunderbird μπλοκάρει αυτόματα τις απομακρυσμένες εικόνες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προστασία «Phishing»
Ο Thunderbird σας προστατεύει από απατηλά μηνύματα που προσπαθούν να ξεγελάσουν τους χρήστες ώστε να δώσουν προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες, ενημερώνοντας όταν ένα μήνυμα είναι πιθανόν να είναι απόπειρα phishing. Σαν δεύτερη γραμμή άμυνας, ο Thunderbird σας προειδοποιεί όταν κάνετε κλικ σε ένα δεσμό ο οποίος οδηγεί σε διαφορετική σελίδα από εκείνη που παρουσιάζεται στο URL του μηνύματος.

Αυτόματη ενημέρωση
Το σύστημα ενημερώσεων του Thunderbird ελέγχει αν εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση και σας ειδοποιεί όταν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση ασφαλείας. Οι ενημερώσεις ασφαλείας είναι μικρές σε μέγεθος (συνήθως 200KB - 700KB), προσφέροντας μόνο ό,τι είναι απαραίτητο και καθιστώντας τη λήψη και την εγκατάσταση εύκολη και γρήγορη. Το αυτόματο σύστημα ενημερώσεων παρέχει ενημερώσεις για τον Thunderbird σε Windows, Mac OS X και Linux, σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες.

Αποκλείστε τα ανεπιθύμητα μηνύματα
Τα δημοφιλή εργαλεία κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Thunderbird ενημερώθηκαν για να είναι ένα βήμα μπροστά από τα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam). Κάθε μήνυμα που λαμβάνετε περνάει πρώτα από τα κορυφαία φίλτρα ανεπιθύμητων του Thunderbird. Κάθε φορά που σημειώνετε ένα μήνυμα σαν ανεπιθύμητο, ο Thunderbird «μαθαίνει» και βελτιώνει το φιλτράρισμα ώστε να αφιερώνετε τον πολυτιμο χρόνο σας μόνο στα μηνύματα που είναι σημαντικά. Ο Thunderbird μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τα φίλτρα ανεπιθύμητων του παροχέα σας για να κρατήσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα μακριά από τα εισερχόμενα σας.

Ανοικτός κώδικας
Η καρδιά του Thunderbird πάλλεται χάρη στον ανοικτό του κώδικα, που αναπτύσσεται από χιλιάδες παθιασμένους, έμπειρους προγραμματιστές και ειδικούς στην ασφάλεια συστημάτων, από όλο τον κόσμο. Ο ανοικτός χαρακτήρας της διαδικασίας ανάπτυξης και η ενεργητική κοινότητα των ειδικών μας, βοηθάει να εξασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι πιο ασφαλή και ενημερώνονται τάχιστα, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε τα καλύτερα εργαλεία ανίχνευσης και αξιολόγησης τρίτων κατασκευαστών, για να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την γενικότερη ασφάλεια του λογισμικού μας.

Page updated Ιούλιος 2022

Mozilla Thunderbird


Η επίσημη ιστοσελίδα για τον Thunderbird mozilla.org

Thunderbird

Δημιουργός Mozilla Corporation
Τελευταία έκδοση 102.0
Κατηγορία Λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Λειτουργικό cross-platform
Γραμμένο σε C++
Διαθέσιμο σε 53 γλώσσες
Ανάπτυξη Ενεργό
Αδεια χρήσης MPL
Mozilla Thunderbird 5 στο Linux


O Mozilla Thunderbird είναι μια εφαρμογή ελεύθερου λογισμικού, παρακολούθησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και RSS, η οποία διατίθεται σε λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows, Apple Macintosh και Linux. Αναπτύχθηκε από το ίδρυμα Mozilla Foundation. Ανήκει στην κατηγορία λογισμικού ανοικτού κώδικα και διατίθεται δωρεάν. Η πρώτη έκδοση διατέθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2004, ενώ τα πρώτα 1.000.000 downloads έγιναν μέσα σε 10 μέρες από την πρώτη διάθεση. Μέχρι και το 2007 έχουν γίνει 50.000.000 downloads.

Χαρακτηριστικά
Στόχος του εγχειρήματος Thunderbird, είναι η δημιουργία ενός απλού και εύκολου στη χρήση πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ροής πληροφοριών (RSS). Αν και στη βασική του έκδοση δεν διαθέτει ημερολόγιο, με την εγκατάσταση του Mozilla Lightning, ενός πρόσθετου λογισμικού, παρέχεται η δυνατότητα χρήσης ημερολογίου και διαχειριστή πληροφοριών. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Thunderbird είναι:

Βοηθός εισαγωγής
Οδηγός λογαριασμού
Ευρετήριο διευθύνσεων με ένα κλικ
Υπενθύμιση επισυναπτόμενων
Διαχείριση δραστηριότητας
Εργαλειοθήκη γρήγορης αναζήτησης
Καρτέλες
Αρχειοθέτηση μηνυμάτων
Ενοποιημένοι φάκελοι
Διαχειριστής πρόσθετων


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

τηανδερβιρδ Μοζιλα
τηθνδερβιρδ Μοζιλα
οθτλοοκ εχπρεσσ

 :: ΧΟΡΗΓΟΙ - SPONSORS

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
688