Το SNN.GR σας προσφέρει 100% δωρεάν λογισμικό και ασφαλή λήψη.

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera 88.0.4412.53 είναι δωρεάν και μπορείτε να το εγκαταστήσετε ελεύθερα.

Opera greek
Rated 4 out of 5 stars 116 αξιολόγηση επισκέπτη 420 επισκέπτες


23-Jun-2022
Windows (xp vista 7 8 8.1 10) Ελληνική έκδοση 88.0.4412.53
Κατεβάστε εδώ : Ελληνικά Opera Greek Opera Greek download 32bit

Mac έκδοση 88.0.4412.53
Κατεβάστε εδώ : Opera για Mac Opera Greek download 64bit

Linux Opera έκδοση 88.0.4412.53
Κατεβάστε εδώ : Opera για Linux debian Opera English USA download 32bit

Opera ( for Android) Ελληνική έκδοση
στο Google Play εδώ :
 google-play
Ελληνική έκδοση Opera Google Play ελληνικά


30-May-2022
Don't have Google Play?
Opera apk Ελληνική έκδοση 69.2Android
Κατεβάστε εδώ :
Ελληνική έκδοση Opera Greek apkdownload ελληνικά

Έφτασε η νέα εκδοση του Opera 88.0.4412.53 !


Opera για υπολογιστές.
Το ίντερνετ, όπως το θέλω εγώ.
Κατεβάστε το γρήγορο και δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης Opera.

Οι σελιδοδείκτες μου, όπως τους θέλω εγώ Με τη διαχείριση σελιδοδεικτών του Opera, οι αγαπημένες μου ιστοσελίδες εμφανίζονται εντελώς διαφορετικά, ως εικόνες. Αναδιατάσσονται πανεύκολα - με απλή μεταφορά και απόθεση, και μπορώ επίσης να τους επιλέξω για κοινή χρήση. Ποιος άλλος browser το κάνει αυτό;
Γρήγορη περιήγηση, όπως τη θέλω εγώ Το Opera έχει ως σκοπό να παρέχει την ταχύτερη εμπειρία περιήγησης. Τα βίντεο ξεκινούν ταχύτερα χάρη στην ενσωματωμένη βιντεοεπιτάχυνση. Το Opera Turbo συμπιέζει τις σελίδες για ταχύτερη περιήγηση πάντα και παντού. Και με τον ενσωματωμένο PDF viewer δεν χρειάζεται πλέον να περιμένω να κατέβουν τα αρχεία PDF, τα βλέπω απ' ευθείας μέσα από τον browser.

Προσαρμογή του browser, όπως τον θέλω εγώ Η Opera παρέχει πάνω από 1000 επεκτάσεις που διευρύνουν τις λειτουργίες και την ασφάλεια του browser, αλλά και θέματα για αλλαγή εμφάνισης. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να πάω στον κατάλογο πρόσθετων του Opera και να κατεβάσω τις επεκτάσεις και τα θέματα που μου αρέσουν, για να έχει ο browser την εμφάνιση που θέλω εγώ.

Αναζήτηση και πλοήγηση, όπως τη θέλω εγώ Η γραμμή διευθύνσεων και αναζήτησης του Opera είναι διαισθητική. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένες μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo!, Bing και Wikipedia - και μπορώ να προσθέσω όποια άλλη μηχανή αναζήτησης θέλω εγώ.


Η ασφάλεια που θέλω εγώ Με το Opera, ξέρω ότι τα δεδομένα μου είναι ασφαλή. Το Opera με βοηθά να εντοπίζω γνωστούς κακόβουλους ιστότοπους και με προειδοποιεί αν κάποιος ιστότοπος προσπαθήσει να με εξαπατήσει, να κλέψει τον κωδικό μου ή να εγκαταστήσει ιό.
Πρόσβαση VIP στις αγαπημένες μου ιστοσελίδες Οι σελίδες που επισκέπτομαι συχνότερα με το Opera βρίσκονται όλες στη σελίδα Ταχείας κλήσης. Μπορώ να τις αναδιοργανώσω, να προσθέσω καινούριες και να τις ομαδοποιήσω σε φακέλους. Με την Ταχεία κλήση, οι αγαπημένες μου ιστοσελίδες απέχουν μόνο ένα κλικ.

Online ενημέρωση, όπως τη θέλω εγώ Με τη λειτουργία Εντοπισμός, μαθαίνω τις τελευταίες ειδήσεις και ανακαλύπτω νέο, ενδιαφέρον περιεχόμενο από διάφορους τομείς, για την περιοχή μου και στη γλώσσα μου, απευθείας μέσα από τον browser.
ΟΠΕΡΑ - όπερα


Page updated Μάιος 2022

Αποκτήστε περισσότερα από το πρόγραμμα δεδομένων σας με το Opera Max. Δείτε εδώ πώς!
Ο Opera Max σας βοηθά να αποθηκεύσετε τα δεδομένα και να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερα βίντεο, περισσότερη μουσική και περισσότερο από το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Η περιήγηση είναι ταχύτερη σε αργά δίκτυα WiFi και θα δείτε ακόμα και εξοικονόμηση σε διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.

Η επίσημη ιστοσελίδα για τον Opera www.opera.com/el Website for opera opera.com

Opera (φυλλομετρητής)
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Δημιουργός Opera Software ASA
Τελευταία έκδοση 88.0.4412.53
Κατηγορία Πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο
Λειτουργικό Windows, Mac OS X, Android (Blink) iOS Java ME, Blackberry (Mini) FreeBSD, Linux (Presto)
Πλατφόρμα Blink (προηγούμενος Opera Presto)
Γραμμένο σε C++
Διαθέσιμο σε 42 γλώσσες
Ανάπτυξη Ενεργό
Άδεια χρήσης Δωρεάν Λογισμικό (Freeware)
Ιστοσελίδα http://www.opera.com

Ο Opera Browser είναι φυλλομετρητής που αναπτύσσεται από την νορβηγική Opera Software ASA. Ο Opera Browser κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις: Opera για υπολογιστή, και Opera για κινητά και ταμπλέτες με δύο υπό εκδόσεις, την Opera και την Opera Mini, προηγούμενως γνωστά ως: Opera Desktop, Opera Mobile και Opera Mini.


 :: ΧΟΡΗΓΟΙ - SPONSORS

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ