Το SNN.GR σας προσφέρει 100% δωρεάν λογισμικό και ασφαλή λήψη.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο OpenShot είναι δωρεάν και μπορείτε να το εγκαταστήσετε ελεύθερα.

OpenShot greek

Rating 6942
Rated 4 out of 5 stars


10-Dec-2022
Windows ( 7 8 10 ) Ελληνική έκδοση 3.0.0
32 bit ή 64 bit Κατεβάστε εδώ :

Ελληνικά OpenShot32 Greek download 32bit ελληνικά

Ελληνικά OpenShot64 Greek download 64bit ελληνικά

torrent Ελληνικά OpenShot 3.0.0 Greek 64bitdownload OpenShot 3.0.0 ελληνικά

Mac OS X (64-bit DMG) Compatible with OS X 10.9+
Κατεβάστε εδώ :
OpenShot OS X Greek download OS X 64bit in Greek

torrent OpenShot 3.0.0 Greek 64bitdownload OpenShot 3.0.0 Greek

Linux (64-bit AppImage) AppImage δεν απετείται εγκατάσταση. Κάντε εγκατάσταση, και τρέξτε το.
Κατεβάστε εδώ :
OpenShot Linux Greek download Linux AppImage 64bit in Greek

torrent Linux OpenShot 3.0.0 Greek 64bitdownload torrent Linux OpenShot 3.0.0 Greek

PPA. Μόνο για Ubuntu 14.04 (Trusty) και νεώτερο, OpenShot 3.0.0 Greek 64bitdownload PPA Ubuntu 14.04 OpenShot 3.0.0 Greek

Windows Λειτουργικά συστήματα
( 32-bit και 64-bit )
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Συνιστώμενος υπολογιστής
Pentium 4 ή νεότερος επεξεργαστής που υποστηρίζει SSE2 512MB RAM για την έκδοση 32-bit και 2GB RAM για την έκδοση 64-bit 200 MB χώρου στο σκληρό δίσκοΈφτασε η νέα εκδοση του OpenShot 3.0.0

Δυνατότητες

Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών πλατφορμών (Linux, Mac και Windows)

Το OpenShot υποστηρίζει τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Linux (υποστηρίζονται οι περισσότερες διανομές), Windows (έκδοση 7, 8 και 10+) και OS X (έκδοση 10.9+). Τα αρχεία έργου είναι επίσης πολλαπλής πλατφόρμας, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα έργο βίντεο σε ένα λειτουργικό σύστημα και να το ανοίξετε σε άλλο. Όλες οι δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας βίντεο είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες.

Υποστήριξη για πολλές μορφές βίντεο, ήχου και εικόνας

Με βάση την ισχυρή βιβλιοθήκη FFmpeg, το OpenShot μπορεί να διαβάσει και να γράψει τις περισσότερες μορφές βίντεο και εικόνας. Για μια πλήρη λίστα υποστηριζόμενων μορφών, δείτε το έργο FFmpeg. Το παράθυρο διαλόγου εξαγωγής του OpenShot είναι προεπιλεγμένο σε ορισμένες από τις πιο κοινές μορφές, αλλά με την καρτέλα για προχωρημένους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μορφή FFmpeg.

Ισχυρές βασικές καμπύλες βασικές κινούμενες εικόνες

Το OpenShot διαθέτει ένα ισχυρό πλαίσιο κινούμενης εικόνας βασικού καρέ, ικανό για απεριόριστο αριθμό βασικών καρέ και δυνατότητες κινούμενης εικόνας. Η λειτουργία παρεμβολής βασικών πλαισίων μπορεί να είναι τετραγωνικές καμπύλες, γραμμικές ή σταθερές, η οποία καθορίζει τον τρόπο υπολογισμού των κινούμενων τιμών.

Ενσωμάτωση επιφάνειας εργασίας (υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης)

Η ενσωμάτωση στην επιφάνεια εργασίας του χρήστη είναι βασικό χαρακτηριστικό του OpenShot. Εγγενή προγράμματα περιήγησης αρχείων, περιγράμματα παραθύρων και πλήρης υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης με το εγγενές σύστημα αρχείων. Η έναρξη είναι τόσο εύκολη όσο η μεταφορά αρχείων στο OpenShot από τον αγαπημένο σας διαχειριστή αρχείων.

Απεριόριστα κομμάτια / επίπεδα

Τα κομμάτια χρησιμοποιούνται για τη στρώση εικόνων, βίντεο και ήχου σε ένα έργο. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα επίπεδα απαιτούνται, όπως υδατογραφήματα, κομμάτια ήχου φόντου, βίντεο φόντου, κ.λπ ... Οποιαδήποτε διαφάνεια θα εμφανίζεται μέσω του επιπέδου κάτω από αυτό. Τα κομμάτια μπορούν επίσης να μετακινηθούν προς τα πάνω, προς τα κάτω ή να κλειδωθούν.

Αλλαγή μεγέθους κλιπ, κλιμάκωση, περικοπή, θραύση, περιστροφή και κοπή

Τα κλιπ στο χρονοδιάγραμμα μπορούν να προσαρμοστούν με πολλούς τρόπους, όπως κλιμάκωση, περικοπή, περιστροφή, άλφα, απόσπασμα και ρύθμιση της θέσης X, Y. Αυτές οι ιδιότητες μπορούν επίσης να κινούνται με την πάροδο του χρόνου με λίγα μόνο κλικ! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μετασχηματισμού μας για να αλλάξετε το μέγεθος των κλιπ.

Μεταβάσεις βίντεο με προεπισκοπήσεις σε πραγματικό χρόνο

Πάνω από 400 μεταβάσεις περιλαμβάνονται στο OpenShot, το οποίο σας επιτρέπει σταδιακά να ξεθωριάσετε από το ένα κλιπ στο άλλο. Η ταχύτητα και η ευκρίνεια των μεταβάσεων μπορούν επίσης να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας βασικά καρέ (εάν χρειάζεται). Η αλληλεπικάλυψη δύο κλιπ θα δημιουργήσει αυτόματα μια νέα μετάβαση.

Σύνθεση, επικαλύψεις εικόνων, υδατογραφήματα

Κατά την τακτοποίηση κλιπ σε ένα έργο βίντεο, οι εικόνες στα υψηλότερα κομμάτια / επίπεδα θα εμφανίζονται στην κορυφή και τα κάτω κομμάτια θα εμφανίζονται πίσω από αυτά. Μοιάζει με μια στοίβα χαρτιού, τα αντικείμενα στην κορυφή καλύπτουν αντικείμενα κάτω από αυτά. Και αν κόψετε τυχόν τρύπες (δηλαδή διαφάνεια), θα εμφανιστούν οι χαμηλότερες εικόνες.

Πρότυπα τίτλου, δημιουργία τίτλου, δευτερεύοντες τίτλοι

Πάνω από 40 πρότυπα τίτλου φορέα περιλαμβάνονται στο OpenShot, γεγονός που καθιστά την προσθήκη τίτλων στο έργο σας διασκεδαστική και εύκολη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τους δικούς σας διανυσματικούς τίτλους SVG και να τους χρησιμοποιήσετε ως πρότυπα. Προσαρμόστε γρήγορα τη γραμματοσειρά, το χρώμα και το κείμενο των τίτλων σας στον ενσωματωμένο επεξεργαστή τίτλου.

Τρισδιάστατοι κινούμενοι τίτλοι (και εφέ)

Δώστε εκπληκτικά τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια στο OpenShot, με την υπέροχη εφαρμογή Blender ανοιχτού κώδικα. Το OpenShot διαθέτει περισσότερες από 20 κινούμενες εικόνες και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χρώματα, τα μεγέθη, το μήκος, το κείμενο και πολλές ιδιότητες απόδοσης (όπως ανακλαστικότητα, λοξότμηση, εξώθηση και άλλα).

Προηγμένο χρονοδιάγραμμα (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς και απόθεσης, κύλισης, μετακίνησης, ζουμ και λήψης)

Το προηγμένο χρονοδιάγραμμα επεξεργασίας βίντεο έχει έναν τόνο εξαιρετικών δυνατοτήτων για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό έργο βίντεο. Μεταφορά και απόθεση, αλλαγή μεγέθους κλιπ, μεγέθυνση και σμίκρυνση, ευθυγράμμιση, προκαθορισμένες κινούμενες εικόνες και ρυθμίσεις, τεμαχισμός, κλείσιμο και πολλά άλλα! Απλώς σύρετε ένα αρχείο στο χρονολόγιο για να ξεκινήσετε!

Ακρίβεια καρέ (βήμα σε κάθε καρέ βίντεο)

Η βιβλιοθήκη επεξεργασίας βίντεο (libopenshot) δημιουργήθηκε με γνώμονα την ακρίβεια. Αυτό επιτρέπει στο OpenShot να προσαρμόζει λεπτομερώς ποια καρέ εμφανίζονται (και πότε). Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιό σας για να κάνετε βήμα προς καρέ στο έργο βίντεο.

Χρονική αντιστοίχιση και αλλαγές ταχύτητας στα κλιπ (αργή / γρήγορη, εμπρός / πίσω, κλπ ...)

Ελέγξτε τη δύναμη του χρόνου με το OpenShot! Επιτάχυνση και επιβράδυνση των κλιπ. Αντιστρέψτε την κατεύθυνση ενός βίντεο. Εναλλακτικά, ζωντανεψτε την ταχύτητα και την κατεύθυνση του κλιπ σας όπως θέλετε, χρησιμοποιώντας το ισχυρό σύστημα κινούμενης εικόνας βασικού καρέ

Μίξη και επεξεργασία ήχου

Το OpenShot έχει πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες επεξεργασίας ήχου, όπως εμφάνιση κυματομορφών στο χρονολόγιο ή ακόμη και καθιστώντας τη κυματομορφή ως μέρος του βίντεό σας. Μπορείτε επίσης να διαχωρίσετε τον ήχο από το βιντεοκλίπ σας και να προσαρμόσετε κάθε κανάλι ήχου ξεχωριστά.

Ψηφιακά εφέ βίντεο, όπως φωτεινότητα, γάμμα, απόχρωση, κλίμακα του γκρι, πλήκτρο χρώματος (μπλε οθόνη / πράσινη οθόνη) και πολλά άλλα!

Το OpenShot περιλαμβάνει πολλά εφέ βίντεο (με περισσότερα στο δρόμο). Σύρετε ένα εφέ βίντεο στο κλιπ σας και προσαρμόστε τις ιδιότητές του (πολλές από τις οποίες μπορούν να είναι κινούμενες). Ρυθμίστε τη φωτεινότητα, το γάμμα, την απόχρωση, την κλίμακα του γκρι, το πλήκτρο χρώματος και πολλά άλλα! Σε συνδυασμό με μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια και έλεγχο χρόνου, το OpenShot είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό video editor.


Page update Δεκέμβριος 2022

Γειά σας φίλοι τού οπενσηοτ - Hello OpenShot Friends!

Η επίσημη ιστοσελίδα για τον OpenShot, LLC.org www.OpenShot Studios, LLC.org η ιστοσελίδα για το OpenShot OpenShot Studios, LLC OpenShot

Δημιουργός OpenShot Studios, LLC Corporation
Πρώτη έκδοση Αυγουστος 2008
Τελευταία έκδοση 3.0.0
Κατηγορία Video editor
Λειτουργικό Linux, macOS, Windows
Γραμμένο σε Python, PyQt, C++ (libopenshot library)
Διαθέσιμο σε 70 γλώσσες
Ανάπτυξη Ενεργό
Άδεια χρήσης MPL/GPL/LGPL/OpenShot Studios, LLC EULA
Ιστοσελίδα https://www.openshot.org/
OpenShot οπενσηοτ

▶ Υποστήριξη για πολλές μορφές βίντεο, ήχου και εικόνας (με βάση το FFmpeg)
▶ Ενσωμάτωση στο GNOME (με υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης)
▶ Πολλά κομμάτια
▶ Αυξομείωση, περικοπή, προσκόλληση και αποκοπή αποσπασμάτων
▶ Μεταβάσεις βίντεο με προεπισκοπήσεις πραγματικού χρόνου
▶ Σύνθεση, επικαλύψεις εικόνας, υδατογραφήματα
▶ 3Δ τίτλους κίνησης (χρησιμοποιώντας το Blender στο παρασκήνιο)
▶ Πρότυπα τίτλου, δημιουργία τίτλου, υπότιτλους
▶ Φιλικό SVG για δημιουργία και συμπερίληψη τίτλων και αναγνώρισης
▶ Κύλιση αναγνωρίσεις εικόνας κίνησης
▶ Αποσπάσματα απλού χρώματος (συμπεριλαμβανόμενης της σύνθεσης άλφα)
▶ Υποστήριξη για Rotoscoping / Αλληλουχίες εικόνων
▶ Μεταφορά και απόθεση στη γραμμή χρόνου
▶ Σταδιακές λήψεις, απεικονίσεις πλήκτρων : πλήκτρα J,K και L
▶ Κωδικοποίηση βίντεο (με βάση το FFmpeg)
▶ Κίνηση Key frame
Ψηφιακή εστίαση των αποσπασμάτων βίντεο
▶ Αλλαγές ταχύτητας στα αποσπάσματα (αργή κίνηση κλπ.)
▶ Προσαρμοσμένες μεταπτώσεις lumas και μασκών
▶ Αυξομείωση αποσπασμάτων (μέγεθος λήψης)
▶ Μείξη ήχου και επεξεργασία
▶ Προεπιλογές για key frame κινήσεις και διάταξη
▶ Λειτουργία μετακίνησης και εστίασης
▶ Ψηφιακά εφέ βίντεο, που συμπεριλαμβάνουν φωτεινότητα, γάμμα, απόχρωση, κλίμακα του γκρίζου πλήκτρο χρώματος (γαλάζια οθόνη / πράσινη οθόνη) και πάνω από 20 άλλα εφέ βίντεο
▶ Το OpenShot παρέχει εκτεταμένη επεξεργασία και χαρακτηριστικά σύνθεσης και έχει σχεδιαστεί ως ένα πρακτικό εργαλείο για εργασία με βίντεο υψηλής πιστότητας που συμπεριλαμβάνουν HDV και AVCHD.

Μορφές βίντεο και υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές

AVCHD	MPEG-TS	libx264	libfaac
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080i 50 Hz
1920x1080
Χρήση για Blu-Ray και δίσκους AVCHD

AVCHD	MPEG-TS	libx264	ac3
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080i 50 Hz
1920x1080
Χρήση για Blu-Ray και δίσκους AVCHD

AVCHD	MPEG-TS	libx264	libfaac
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080i 60 Hz
1920x1080
Χρήση για Blu-Ray και δίσκους AVCHD
(κυρίως στις ΗΠΑ)
αλλά όχι απαραίτητα
Σύγχρονος ρυθμός προσαρμογής TV.
AVCHD
Πλήρες HD	MKV	libx264	libfaac
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080p 25 Hz 1920x1080
Σταδιακή
για χρήση σε υπολογιστές
AVCHD
Πλήρες HD	MKV	libx264	ac3
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080p 25 Hz 1920x1080
Σταδιακή
για χρήση σε υπολογιστές
QuickTime
Πλήρες HD	mov	libx264	libmp3lame
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080p 25 Hz 1920x1080
AVCHD
QuickTime 7
Σταδιακή
QuickTime
Πλήρες HD	mov	libx264	ac3
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 1080p 25 Hz 1920x1080
AVCHD
QuickTime 7
Σταδιακή
QuickTime
Apple TV	mov	libx264	libfaac
	5 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 720p 30 Hz	1280x720
29.97 Hz
AVCHD
QuickTime 7
Σταδιακή
Δημοσίευση ιστού
QuickTime
Web	mov	libx264	ac3
	15 Mbit/s -> 40 Mbit/s
	256 kbit/s	ATSC 720p 30 Hz	1280x720
29.97 Hz
AVCHD
QuickTime 7
Σταδιακή
Δημοσίευση ιστού
QuickTime
Web	iPod	libx264	libfaac
	1.25 Mbit/s -> 1.5 Mbit/s
	128 kbit/s
to
160 kbit/s	Square NTSC	640x480
29.97 Hz
AVCHD
QuickTime 7
QuickTime
iPod	iPod	libx264	libfaac
	1.25 Mbit/s -> 1.5 Mbit/s
	128 kbit/s
to
160 kbit/s	Quarter Square NTSC	320x240
29.97 Hz
AVCHD
QuickTime 7
DVD	vob	MPEG-2	ac3
	5 Mbit/s -> 10 Mbit/s
	256 kbit/s	DV PAL
DV PAL ευρείας οθόνης
	Μόνο για γηγενείς ταινίες SD!
Όχι για υποβιβασμό HD
DVD	vob	MPEG-2	ac3	5 Mbit/s -> 10 Mbit/s
	256 kbit/s	DV NTSC
DV NTSC ευρείας οθόνης
	Μόνο για γηγενείς ταινίες SD!
Όχι για υποβιβασμό HD
Xbox 360	mov	libx264	libfaac
	2 Mbit/s -> 5 Mbit/s
	256 kbit/s	DV NTSC ευρείας οθόνης
HDV 720 30p
HDV 720 60p	
Xbox 360	mp4	libx264	libfaac
	2 Mbit/s -> 5 Mbit/s
	256 kbit/s	DV NTSC ευρείας οθόνης
HDV 720 30p
HDV 720 60p	
Vimeo
High Def	mp4	libx264	libfaac
	3 Mbit/s -> 5 Mbit/s
	128 kbit/s -> 320 kbit/s
44.1 kHz
stereo	HDV 720 25p
HDV 720 30p	1280x720
τετράγωνα εικονοστοιχεία
χρειάζεται
να αποπλεχθεί ή σταδιακά
Vimeo
Std Def	mp4	libx264	libfaac
	2 Mbit/s
	128 kbit/s -> 320 kbit/s
44.1 kHz
στερεοφωνικά	Square NTSC	640x480
τετράγωνα εικονοστοιχεία
χρειάζεται
να αποπλεχθεί ή σταδιακά
Vimeo
Std Def
Ευρεία οθόνη	mp4	libx264	libfaac
	3 Mbit/s
	128 kbit/s -> 320 kbit/s
44.1 kHz
stereo	Square NTSC Widescreen	854x480
τετράγωνα εικονοστοιχεία
χρειάζεται
Flickr
High Def	mov	libx264	ac3
	5 Mbit/s
	256 kbit/s	HDV 720 30p	1280x720
τετράγωνα εικονοστοιχεία
χρειάζεται
να αποπλεχθεί ή σταδιακά
Picasa	mpeg	mpeg2video	mp2
	2 Mbit/s
	256 kbit/s	Square NTSC	640x480
θα μετατραπεί σε
480x360 ή 320x240
Flash
YouTube	mpeg	mpeg2video	mp2
	2 Mbit/s
	256 kbit/s	Square NTSC	640x480
θα μετατραπεί σε
480x360 ή 320x240
Flash
YouTube
High Def	mp4	libx264	libfaac
	2 Mbit/s -> 8 Mbit/s
	128 kbit/s -> 320 kbit/s
44.1 kHz
stereo	HDV 720 25p
HDV 720 30p	1280x720
τετράγωνα εικονοστοιχεία
χρειάζεται
να αποπλεχθεί ή σταδιακά
YouTube
Full High Def	mp4	libx264	libfaac
	8 Mbit/s -> 15 Mbit/s
	128 kbit/s -> 320 kbit/s
44.1 kHz
stereo	HDV 1080 25p
HDV 1080 30p 1920x1080
τετράγωνα εικονοστοιχεία
χρειάζεται
να αποπλεχθεί ή σταδιακά
Nokia
nHD	mp4	libxvid	libfaac
	1.25 Mbit/s
	128 kbit/s -> 320 kbit/s
44.1 kHz
στερεοφωνικό	Nokia nHD	640x360
Νέο πρότυπο
για
την 5η έκδοση συσκευών S60
MetaCafe	mp4	mpeg4	libmp3lame
	2 Mbit/s
	256 kbit/s	Square NTSC	640x480
θα μετατραπεί σε
320x240
Flash

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


 :: ΧΟΡΗΓΟΙ - SPONSORS

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ